Kiemelt Információk

2019/ŐSZI BAJNOKSÁG

 

Bajnokság kezdete: szeptember 16.

Nevezés kezdete: augusztus 22.

 

NEVEZÉSI LAP

A nevezés folyamata:

 

Az aktuális bajnokságra szóló nevezési lapot kitöltve el kell küldeni a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre!

A 2019/tavaszi Bajnokságra a NEVEZÉSI LAP innen tölthető le! A benevezett játékosok listáján a nevezési határidőig tetszőlegesen lehet változtatni!

 

A nevezés akkor válik véglegessé amikor azt e-mailben visszaigazoltuk (mindent rendben találtuk rajta).

   

Nevezési díj befizetése készpénzben: az első fordulóban, a pályákon!

 

Nevezési díj befizetése bankszámlára utalással vagy a számlára befizetéssel:  

Jogosult neve: MAFUT SE

Számlaszám: 10918001-00000089-05290007 (UniCredit Bank)

A közleményben fel kell tüntetni a csapat nevét!!

 

A nevezési díj tartalmazza: pályabérleti díjat, játékvezetői díjat, szervezési költségeket, a kiírásban meghatározott mérkőzésszámot, a tabellák és sorsolások heti frissítését

 

Fontos tudnivalók:

 

A bajnokságra nevezett játékosok saját felelősségükre sportolnak a bajnokság keretein belül. Amennyiben bármilyen sérülés éri őket, azért a bajnokság lebonyolítóját semmiféle felelősség nem terheli. Ennek megfelelően külön orvosi igazolást nem kérünk a nevezett játékosoktól.

 

Az öltözőkben és a pályákon hagyott tárgyakért a Szervezők nem vállalnak felelősséget.

 

A bajnokság során okozott károkért a Szervezők semmilyen felelősséget sem vállalnak! A bajnokságban előforduló károkozást az elkövető csapat köteles megtéríteni! Ennek elmaradása esetén a csapatot a bajnokság Szervezői kizárják a további küzdelmekből!

 

A sportszerűtlenül viselkedő csapatot a Szervezők költségvisszatérítés nélkül kizárhatják a bajnokságból!

 

A mérkőzések helyszínén minden csapat köteles a létesítmények házirendjét betartani! Dohányozni és alkoholos italt fogyasztani a pályák területén tilos!

Nemzeti Sport Online

  • Vasárnapi sportműsor: férfi kéziseink és női pólósaink újra Eb-meccset játszanak
    A hetet női vízilabdásaink zárják a budapesti Európa-bajnokság csoportkörében – Magyarország–Szerbia, élőben az NSO-n! Férfi kézilabda-válogatottunk Szlovéniával találkozik az Európa-bajnokság középdöntőjében. Az angol labdarúgó Premier League-ben a forduló rangadóját a Liverpool és a Manchester United vívja egymással. Hosszú idő után ismét pályán a német Bundesligában a rekordbajnok: Hertha–Bayern München. A Serie A-ban játszik a Milan, az Inter és a Juventus is, míg a La Ligában a Barcelona zárja a kört. Az NFL-ben már a főcsoportdöntőket rendezik: 21 órától Kansas City Chiefs–Tennessee Titans, hétfőn 0.40-től San Fransisco 49ers–Green Bay Packers.

UEFA.com - News

origo.hu - futsal