Kiemelt Információk

2019/ŐSZI BAJNOKSÁG

 

Bajnokság kezdete: szeptember 16.

Nevezés kezdete: augusztus 22.

 

NEVEZÉSI LAP

A nevezés folyamata:

 

Az aktuális bajnokságra szóló nevezési lapot kitöltve el kell küldeni a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre!

A 2019/tavaszi Bajnokságra a NEVEZÉSI LAP innen tölthető le! A benevezett játékosok listáján a nevezési határidőig tetszőlegesen lehet változtatni!

 

A nevezés akkor válik véglegessé amikor azt e-mailben visszaigazoltuk (mindent rendben találtuk rajta).

   

Nevezési díj befizetése készpénzben: az első fordulóban, a pályákon!

 

Nevezési díj befizetése bankszámlára utalással vagy a számlára befizetéssel:  

Jogosult neve: MAFUT SE

Számlaszám: 10918001-00000089-05290007 (UniCredit Bank)

A közleményben fel kell tüntetni a csapat nevét!!

 

A nevezési díj tartalmazza: pályabérleti díjat, játékvezetői díjat, szervezési költségeket, a kiírásban meghatározott mérkőzésszámot, a tabellák és sorsolások heti frissítését

 

Fontos tudnivalók:

 

A bajnokságra nevezett játékosok saját felelősségükre sportolnak a bajnokság keretein belül. Amennyiben bármilyen sérülés éri őket, azért a bajnokság lebonyolítóját semmiféle felelősség nem terheli. Ennek megfelelően külön orvosi igazolást nem kérünk a nevezett játékosoktól.

 

Az öltözőkben és a pályákon hagyott tárgyakért a Szervezők nem vállalnak felelősséget.

 

A bajnokság során okozott károkért a Szervezők semmilyen felelősséget sem vállalnak! A bajnokságban előforduló károkozást az elkövető csapat köteles megtéríteni! Ennek elmaradása esetén a csapatot a bajnokság Szervezői kizárják a további küzdelmekből!

 

A sportszerűtlenül viselkedő csapatot a Szervezők költségvisszatérítés nélkül kizárhatják a bajnokságból!

 

A mérkőzések helyszínén minden csapat köteles a létesítmények házirendjét betartani! Dohányozni és alkoholos italt fogyasztani a pályák területén tilos!

Nemzeti Sport Online

  • UEFA: A BL és az El is véget ér augusztus 3-án – Ceferin
    Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke elmondta, tervezik, hogy folytatják a Bajnokok Ligája és az Európa-liga küzdelmeit, de az idénynek augusztus 3-án mindenképpen véget kell érnie – írja a football-italia.net.

UEFA.com - News

  • Manchester United v LASK facts
    LASK's longest European campaign looks set to end as they travel to Manchester United having lost 5-0 at home in the first leg of their last-16 tie.
  • Basel v Eintracht Frankfurt facts
    Basel have one foot in the quarter-finals after overwhelming 2018/19 semi-finalists Eintracht Frankfurt 3-0 away in the first leg of their round of 16 tie.

origo.hu - futsal